Vi har glædet os så meget til at kunne åbne butikken. Der er blevet arbejdet i døgndrift, og stoltheden over at åbne en webshop med over 250 forskellige produkter

som lingeri, trusser, kostumer, strømper, frække kjoler mm. i høj kvalitet, har vi ikke ikke tænkt os at skjule!

En drøm går i opfyldelse, og vi kan slet ikke vente til at se hvordan I alle tager imod den nye butik 🙂

Hvem er vi? 

Måske funderer du over hvem “vi” bag denne online webshop er – og hvor denne drøm er opstået fra? Lad os tage en ting af gangen, for det ene forklarer det andet.

Jessica Sky startede sin karriere i det frække univers, da hun som 21-årig trådte ud på et dansegulv, og gav den hele armen som nystartet stripper. Hurtigt fik hun smag for rampelyset, stemningen og hele denne verden fuld af frækt lingeri, kostumer, støvler, glitter og andre lækkerier. Ambitionerne var store fra starten af, og drømmen om webshop, eget tøjmærke og iværksætteri var allerede sprudlende.

Dannie er uddannet programmør og webdesigner, og har drevet egen virksomhed i mange år. Her har han skabt over 200 online webshops for andre, og stået for deres online markedsførelse samtidigt. Allerede fra starten af, drømte Dannie også om at skabe sin egen webshop – spørgsmålet var bare, hvad skulle der sælges i den?

Et partnerskab opstår 

I november 2018 mødes Jessica´s og Dannies veje, på et kontorfællesskab i Hvidovre. Her deler de kontor, og finder hurtigt ud af at der kunne være fundament for et godt samarbejde.

Herfra tager det hurtigt fart. Inden for et år bygger de sammen Morgenbollefyren.dk, Skystrip.dk og Eventpakker.dk. Og bedst som siderne er klar, og Jessica kommer tilbage fra barsel, lukkes Danmark ned pga. corona! Lockdown og eventbranchen går ikke godt sammen må vi efter 2020 tilstå.

Som de ægte iværksættere vi nu engang er ser vi ikke problemer, vi ser nye muligheder. Det er lige præcis på dette grundlag at Pinup.dk tager sit spring fra. Der er en voksende efterspørgsel efter lingeri, kostumer og bodystockings, som skriger langt væk af selvforkælelse, kvalitet og kvindelighed. Så jagten på de helt rette varer gik derpå i gang.

Kvalitet til alle slags former 

Alle kvinder med former og forskellige figurer er fantastiske sensuelle væsner. En god pasform fremhæver de gode former, og får kvindekroppen til at stråle af styrke i sin egen individualitet. Pinup lægger fokus på det kvalitetsbevidste og sensuelle univers, i alt hvad dette indebærer. Vi starter ud med en bred vifte af lingerie, bh sæts, kostumer, korsetter, strømper, kjoler og babydolls. Det kan allerede afsløres, at flere fantastike lækkerier vil berige Pinup familen med tiden.

Nu glæder vi os bare SÅ meget til at se hvordan I tager imod vores nye webshop. Vi sidder klar i den anden enden, og vil lave en lille dans for hver ny bestilling vi får. Vi håber at I bliver lige så glade for udvalget som vi er.

De bedste hilsner fra

Jessica & Dannie

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *